Kreatív Szoba

Kreatív kézműves tárgyak alkotása különböző technikákkal (decoupage, papírmasé, üvegdíszítés stb.) saját részre, ajándéknak (pl. karácsonyra)

Szavazás

Utolsó kommentek

  • Emese Nagy Csehné: Nagyon hasznos tanácsokkal láttál el. Köszönöm szépen. (2019.04.12. 12:23) A gipszöntésről
  • Tibor Marosi: @Barcsik Beáta: Tejet kell a híg gipszbe keverni.Az arányokat kísérletezd ki,de nem kell sokat azt... (2018.04.27. 10:22) A gipszöntésről
  • Barcsik Beáta: kérdésem lenne! Falra szeretnék 3d képet készíteni, de nagyon hamar megszárad a gipsz. Mit használ... (2017.02.21. 10:00) A gipszöntésről
  • Tomirisi: Szerintem nagyon jó (2011.11.20. 20:07) Dió-bagoly
  • Tomirisi: Szia Magdi, néhány éve préseltem néhány szép levelet, akkor még nem tudtam, mi lesz belőle, most m... (2011.11.20. 20:05) Levélkép
  • Utolsó 20

Néhány gondolat a kreatívkodásról

2007.10.20. 16:28 smagdi

Nem kell feltétlen kreatívnak lenni ahhoz, hogy magunk készítsünk ajándékokat vagy dísztárgyakat. Egy-egy kép is jó ötleteket adhat, nem kell mindent magunknak kitalálni.

Ha úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk elég ügyesek, kezdjük a legegyszerűbb dolgokkal vagy kérjünk meg valakit, hogy segítsen.

Vezetek egy kreatív kört, ahol olyan embernek is sikerült meghozni a kedvet az alkotáshoz, aki azt állította magáról, hogy ügyetlen. Meg volt a sikerélménye, és ez által a kedve is megjött, hogy együtt készítsünk valamit. Sőt, már egyedül is szép dolgokat hoz létre.

Merjünk hozzáfogni, merjünk alkotni, mert alkotni nagyon jó dolog. Még akkor is, ha nincs önálló ötletünk, és csak lemásolunk valamit.

Kérd és segítek!

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív alkotás ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr61202183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása